Foredrag/debat

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser Pris*  
13910 Forederag med debat om jazzens oprindelse. 18‑10‑2019 19:00 19:00 Fre Pakhuset Arne Fuglholt DKK 150,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Debat aften om jazzens oprindelse.

Jazz koncert med Jersey Jazzmen, hvor der ind imellem numrene fortælles om starten på den traditionelle jazz tilbage i New Orleans for mere end hundrede år siden. De afrikanske slaver, som var hentet fra Afrika til USA for at arbejde i bl.a. bomuldsmarkerne begyndte at blande deres afrikanske musik med den vestlige og derfra opstod den traditionelle jazz. Der kan stilles spørgsmål om den gamle jazz til bandet, hvoraf nogle af musikerne selv har spillet i New Orleans. Koncerten vil blandt andet bestå af gamle jazznumre og jazzsalmer, som er blevet spillet i New Orleans i over hundrede år og stadig bruges ved begravelser og lignende, og desuden musik af lidt nyere dato.

Jersey Jazzmen blev startet en vinteraften i 1998. Efter nogle turbulente år blev bandet relanceret i 2004, og med en enkelt undtagelse har vi haft den samme besætning lige siden.

Besætningen er Bernhard Petersen, kornet, Arne Fuglholt, klarinet, Erik Skiold, trombone, Timon Müller, piano, Arne Sørensen, bas, og Dan Hilfling, trommer.

Vi spiller den gamle traditionelle jazz med rødder i New Orleans for over 100 år siden, og iblandet nyere numre, men i den glade traditionelle stil. Som noget specielt i dette band synger alle 3 blæsere på skift og sammen, så det ikke er den samme stemme der høres hele tiden.

Bandet lægger vægt på at spille numre, som publikum kan genkende og nynne med på, så der er mange numre, der må betegnes som evergreens, og i det hele taget tilrettes repertoiret til den aktuelle situation, efter hvad vi oplever publikum kan lide. Det er vores mål at give alle en god oplevelse.

Se nærmere om bandets på www.jerseyjazzmen.dk

Arrangementet er i samarbejde med Odsherred Dag og Aftenskole.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 13910
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-10-2019 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Arne Fuglholt
Priser:
Almen DKK 150,00
dof